Движим се в правилната посока, каза руският президент Владимир Путин

...
Движим се в правилната посока, каза руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин: Движим се в правилната посока

Движим се в вярната посока, сподели съветският президент Владимир Путин в обичайна директна линия която се излъчва сега по няколко съветски малките екрани.

Руският президентът съобщи, че икономическата конюнктура е добра и уточни, че директните вложения са се нараснали с 4,4%. " Това е доста добър индикатор ", разясни той. " Ние означаваме растеж на износа на машини и съоръжение и селскостопанска продукция ", уточни още Путин. Путин също съобщи, че на общодържавно равнище не се планува увеличваане на данъчното облагане.

На въпрос на гражданин от родния му град Санкт Петербург за цените на горивата, които се покачиха през последно време, президентът съобщи, че антимонополната работа е почнала следствие. " Това бе неточност ", добави президентът.

Относно държавното управление на Медведев, Путин съобщи, че е обмислял огромна смяна във федералния кабинет. " Такива радикални промени щяха да ни лишават две години. Време, каквото нямаме. Ето за какво аз взех решение запазя ядрото на държавното управление, само че и да му влея нова кръв ", сподели още президентът, който назначава органа на изпълнителната власт.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР