Движението в централната градска част на София и паркирането ще

...
Движението в централната градска част на София и паркирането ще
Коментари Харесай

Затруднено движение в столицата от 1 до 7 май

Движението в централната градска част на София и паркирането ще бъдат мощно лимитирани и затруднени в интервала от 1 до 7 май в зоната от Ректората до Ларгото. Първата метаморфоза влиза в действие още довечера в 19 часа поради идното събитие на Българска социалистическа партия. Това разгласи столичният кмет Йорданка Фандъкова по отношение на утрешния ден на труда, идното посещаване на папа Франциск и парада за Гергьовден, съобщи БГНЕС.
" По случай 1 май още от довечера, в 19 ч. до следобеда на следващия ден ще бъдат затворени паркингите на пл. " Александър Невски ", пл. " Александър I ",на ул. " Оборище " сред ул. " Г.С. Раковски " и бул. " Васил Левски " и на моста пред националния стадион " Васил Левски ", съобщи Фандъкова и добави, че при нужда, в часовете от 11 до 14 ч. на 1 май ще се затваря придвижването по ул. " Леге " сред ул. " Съборна " и бул. " Цар Освободител ", по бул. " Княз Ал. Дондуков " от ул. " Веслец " до бул. " Кн. Мария Луиза ".
" Във връзка с визитата на папа Франциск и парада на Гергьовден, от вечерта на 2 май до сутринта на 7 май, ще има ограничавания към " Ал. Невски " и зоната към Ларгото. Бул. " Цар избавител " сред " Г.С. Раковски " и Ларгото ще бъде затворен за придвижване от самото начало. По време на парада, на 6 май, бул. " Цар Освободител " ще бъде затворен в сектора от Ректората до " Дондуков ", посочи още тя.
Промените ще обиден и нощния градски превоз, който в интервала от 3 до 6 май ще се движи по нов маршрут.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР