Движението в изпреварващата лента при 18-и км на автомагистрала Тракия

...
Движението в изпреварващата лента при 18-и км на автомагистрала Тракия
Коментари Харесай

Катастрофа на магистрала Тракия, движението към София е затруднено

Движението в изпреварващата лента при 18-и км на автомагистрала „ Тракия " в посока София беше лимитирано заради пътнотранспортно произшествие (ПТП), оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура " (АПИ). Трафикът се осъществяваше в дейната лента, само че към този момент придвижването е възобновено.

От пътната организация молят водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. От АПИ обръщат внимание да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик, което попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

Четирима души са починали и 28 са ранени при 20 тежки пътни случая в страната през миналото денонощие, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи. В София са станали 25 леки и една тежка злополука, при която е потърпевш един човек.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР