Движението по построения от Русия мост, свързващ Кримския полуостров с

...
Движението по построения от Русия мост, свързващ Кримския полуостров с
Коментари Харесай

Извънредна ситуация: Движението по Кримския мост е спряно

Движението по издигнатия от Русия мост, свързващ Кримския полуостров с съветския Краснодарски край, е спряно заради " изключителна " обстановка, заяви рано през днешния ден в Телеграм назначеният от Русия губернатор Сергей Аксьонов, представен от Ройтерс.

Аксьонов съобщи, че повредата е зародила на 145-ия дирек на моста откъм Краснодарския край. Той не даде повече детайлности, само че по-късно помоли хората да се въздържат от пътешестване по оборудването.

Родителите на момиче са починали, а щерка им е била ранена при изключителната обстановка на Кримския мост рано тази заран, съобщи губернаторът на съветската Белгородска област, представен от Ройтерс.

" Момичето е ранено. Най-неприятното е, че родителите ѝ, татко и майка ѝ, са починали ", се споделя в известие на Гладков в " Телеграм ".

Гладков разясни, че автомобилът, с който се е придвижвало фамилията, е с регистрационни номера на Белгородска област и че той се пробва да се свърже с родственици на потърпевшото момиче. На момичето се оказва лекарска помощ, като пострадванията ѝ са приблизително тежки.

" Бих желал да изразя най-искрените съболезнования на всички нас, макар че разбирам, че никакви думи не могат да понижат болката от загубата ", се споделя още в известието на Гладков.

Смъртта на двамата родители бе доказана от здравните управляващи на съветския Краснодарски край.

Информационната организация РБК-Украйна заяви, че на моста са били чути детонации. Руският телеграм канал " Сива зона ", обвързван с наемническата формация " Вагнер ", заяви, че по моста са били нанесени два удара в 03:04 ч. (0:04 по Гринуич) и 03:20 ч. Ройтерс не може да ревизира тази информация от самостоятелен източник. Засега няма коментар от украинска страна.

Крим беше анексиран от Русия от Украйна през 2014 година, само че е интернационално приет за част от Украйна, напомня организацията. 19-километровият мост беше развален от детонация през октомври предходната година при нахлуване, което съгласно Кремъл е проведено от украинските сили за сигурност. Месеци по-късно Украйна призна индиректно за осъществяването му.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР