Движението от 5-ти до 9-ти км на магистрала Тракия“ ще

...
Движението от 5-ти до 9-ти км на магистрала Тракия“ ще
Коментари Харесай

Спешен ремонт на „Тракия“ след вчерашната катастрофа и пожар


Движението от 5-ти до 9-ти км на автомагистрала „ Тракия “ ще се реализира в двете посоки в платното за София от през днешния ден. Преминаването в платното за Бургас се лимитира за ремонт на настилката в към 500-метров сектор при 7-ми км, където през вчерашния ден породи пожар след пътен случай сред два тежкотоварни автомобила. Нанесените вреди постановат реорганизация на настилката в правата и полагане на нови защитни огради.

Предвижда се спешните ремонт ни работи да завършат до края на седмицата. След това ще бъде затворено платното за София при 7-ми км на „ Тракия “, с цел да се отстранят вреди те по настилката в 200-метров сектор. Там ще бъде сменен износващият асфалтов слой.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.  

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР