Движението на влаковете в гара Пловдив постепенно се нормализира, след

...
Движението на влаковете в гара Пловдив постепенно се нормализира, след
Коментари Харесай

Нормализира се движението на влаковете през гара Пловдив

Движението на влаковете в гара Пловдив последователно се възстановява, откакто беше прекратено напрежението в контактната мрежа от 15:53 ч. до 17:20 ч. през днешния ден заради щета на контактен проводник. В тази връзка от БДЖ беше основана организация за обезпечаване на транспортното обслужване на пасажерите от засегнатите влакове с дизелов локомотив и рейсове.

По маршрута на влаковете, които пътуват по направленията Пловдив-Асеновград-Пловдив и Пловдив-Карлово-Пловдив, е обезпечен транспорт с рейсове в секторите сред Пловдив и Крумово и надлежно сред Пловдив и Филипово, след което клиентите на железопътния транспортьор продължиха своето пътешестване с трен.

Бързите влакове в посока за Бургас се изтегляха с дизелов локомотив до гара Пловдив разпределителна, а композициите в посока към София се придвижваха с дизелова двигателна сила до гара Тодор Каблешков. Поради нуждата от осъществяване на спомагателни маневри за обезпечаването на транспорта с дизелов локомотив, влаковете, които минават през гара Пловдив в този период от време, се движат със забавяне.

Клиентите на БДЖ могат да се осведомят за придвижването на влаковете в действително време посредством функционалността Радар на формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), от чиновниците на билетните каси и гишетата „ Информация ”, както и на националния информативен телефон 02/931 11 11.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР