Движението на влаковете, които преминават през гара Илиянци се осъществява

...
Движението на влаковете, които преминават през гара Илиянци се осъществява
Коментари Харесай

БДЖ с важна информация за трафика след сблъсъка на два влака на гара Илиянци

Движението на влаковете, които минават през гара Илиянци се реализира без усложнения. Поради зародилия случай с два товарни влака на частен железопътен транспортьор беше анулиран крайградският пътнически трен № 20270 от Лакатник за София. Пътниците за този трен са превозени със идната комбинация по това направление. По същата причина пътническият трен № 20111 от София за Враца отпътува с 24 минути забавяне от Централна гара София.

Движението на всички останали влакове в сектора не е наранено и се реализира обикновено.

Предвид зимната конюнктура и изобилния снеговалеж в Западните области на страната придвижването на влаковете се реализира без съществени закъснения и към този миг няма сектори с прекратено придвижване на влаковете, провокирано от усложнената метеорологична конюнктура.
свързани новини26034преди 4 часа
От 08:45 ч. е прекратено придвижването на влаковете в сектора сред гарите Горна Оряховица и Янтра заради случай с ударен лек автомобил при непозволено прекосяване на прелез с постоянно задействана прелезна сигнализация. До привършване на следствените дейности и възобновяване на придвижването за пасажерите от засегнатите влакове ще бъде обезпечен транспорт с рейсове по направлението сред Горна Оряховица и Русе.

Клиентите на БДЖ могат да се осведомят за придвижването на влаковете в действително време посредством функционалността Радар на формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), от чиновниците на билетните каси и гишетата „ Информация”, както и на националния информативен телефон 02/931 11 11.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР