Движението на моторни превозни средства над 12 т се ограничава

...
Движението на моторни превозни средства над 12 т се ограничава
Коментари Харесай

Заради трафика: Спират камионите по Тракия“

Движението на моторни транспортни средства над 12 т се лимитира през днешния ден и на следващия ден сред пети и 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). Временната организация е заради упования натоварен трафик за почивните дни.

Ограничението важи през днешния ден до 19 ч. и на следващия ден - 8 април, от 8 ч. до 14 ч., прецизират от АПИ.

За тежкотоварния трафик е обезпечен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона ще се отбиват при пети километър в посока Бургас на Автомагистрала „ Тракия “ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел “ – при 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “.

От АПИ напомнят, че е належащо водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.

В момента придвижването по мостовото оборудване при 20-и км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на автомагистралата.

Заради ремонт на жп надлез при 159-и км на автомагистралата на 5 април беше лимитирано придвижването от 157-ми до 162-ри км, в платното за София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР