Движението на биткойн в последните дни подсказва на инвеститорите в

...
Движението на биткойн в последните дни подсказва на инвеститорите в
Коментари Харесай

Биткойн следва тревожен модел, който предсказва нов срив

Движението на биткойн в последните дни подсказва на вложителите в криптовалутата, че би трябвало да се готвят за ново поевтиняване, написа Bloomberg.

Токенът следва траектория, която техническите анализатори назовават разширяващ се чеп и смятат за нещо като мъртвило пред стихия – интервал на краткотрайно успокоение, което постоянно е последвано от мощен низходящ напън върху цената на актива.

Криптовалутата се движеше по сходен модел и сред май и юни, когато прекъсна внезапния спад в цената си, само че той беше последван от 42%-тен спад в цената от над 30 000 $ до 17 600 $.

Трейдърите към момента не са единомислещи по въпроса дали токенът ще спре да поевтинява на равнище към 20 000 $ откакто тази година е изгубил 57% от цената си заради стягането на паричната политика, срутва на няколко криптоборси и мрачното въодушевление на финансовите пазари.

Последното изследване на MLIV Pulse дава преимущество на мечките: множеството интервюирани споделят, че е по-вероятно криптовалутата да се срине до 10 000 $, в сравнение с да се върне до 30 000 $. Във вторник тя стартира сесията в Азия със спад от към 2,4% до малко под 20 000 $.

„ Не единствено че цялостната пазарна среда не е в интерес на биткойн, без значение от вярата, която вдъхват епизодичните поскъпвания, само че и крипто общността също не е изпълнена с убеденост, “ споделя Крег Ерлам, старши пазарен анализатор в Oanda.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР