Движение Трети март“ е регистрирано като търговска марка в Патентното

...
Движение Трети март“ е регистрирано като търговска марка в Патентното
Коментари Харесай

Весела Лечева е регистрирала Движение Трети март в Патентното ведомство

„ Движение Трети март “ е записано като комерсиална марка в Патентното ведомство на 5 декември 2023 година, сочи инспекция на Dariknews.bg.

Заявката за това е подадена още на 4 август 2023 година от някогашния министър на спорта в служебното държавно управление на президента Румен Радев Весела Лечева, която напусна Националния съвет на Българска социалистическа партия през декември.

Никаква друга информация повече не е посочена на страницата на Патентното ведомство по отношение на записаното като комерсиална марка „ Движение Трети март “.

 

Интересно е, че поръчката в Патентното ведомство е направена съвсем две седмици преди президентът Румен Радев да призове за отбрана на националния празник. Защото чак на 19 август 2023 година Радев обявяви от Шипка: " 3 март е алената линия на нашето самообладание. Днес споделяме “не ” на подмяната и свадите, посредством които се прокарва план за отвличане на Конституцията. И съвсем незабавно по-късно - на 3 септември 2023 година на политическата сцена се явява придвижване " Трети март ", в което са политици, общественици, публицисти. Инициативата цели опазване на националня празник.

През миналите дни в политическите среди се приказва от ден на ден за план, който ще бъде подсилен от президента Румен Радев. Вчера пред публицисти той не удостовери за сходни проекти, само че и не отхвърли, като посочи, че в случай че има нещо, за което да показа, ще го направи персонално, а не през клюки.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР