Движение Системата ни убива обяви създаването на собствена партия. Адвокат

...
Движение Системата ни убива обяви създаването на собствена партия. Адвокат
Коментари Харесай

Майките от „Системата ни убива“ влизат в битката за парламента

Движение " Системата ни убива " разгласи основаването на лична партия. Адвокат Росен Рашков сподели на конференция, че ядрото на бъдещия политически индивид ще са майките на децата с увреждания, хората от митингите и всички, които се усещат излъгани от 30-годишния преход.

Рашков уточни, че законоустановеният ред за регистрация на партията лишава време, по тази причина придвижването ще се яви на изборите през април в партньорство с партия мандатоносител " Български съюз за директна народна власт " (БСДД), с които споделят общи визии. Той напомни, че на предходните избори придвижването " Системата ни убива " е било с " Изправи се. БГ " на Мая Манолова, която към този момент е част от обединяването " Левицата! ".

Вера Иванова разяснява, че през последните 15 години животът ѝ е минал в битка за правата на най-ощетените – децата с увреждания и пенсионерите. Дойде времето тези хора да бъдат чути и митингът да влезе в Народното събрание, сподели тя. Иванова сподели, че Рашков ще бъде ръководител на новия план.

Предстои другата седмица " Системата ни убива " да даде взаимна конференция с БСДД, на която да показват програмата и листите си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР