Движение 21 няма да издигне свой кандидат за кмет, а

...
Движение 21 няма да издигне свой кандидат за кмет, а
Коментари Харесай

Няма нищо местно в местните избори според Татяна Дончева

" Движение 21 " няма да издигне собствен претендент за кмет, а ще поддържа Мая Манолова за идната борба за кмет на София . Това стана ясно от думите на ръководителя на придвижването Татяна Дончева при регистрирането на партията в ЦИК за идните локални избори. Те ще се явят със своя лична листа на изборите , само че няма да имат собствен претендент за кмет.

Според Дончева Манолова има по-големи шансове да завоюва локалните избори. По нейните думи няма нищо локално в локалните избори и те са огромен залог.

Подкрепата от страна на политически партии и сдружения за Мая Манолова непрекъснато пораства, откакто даже и ДБГ ще дадат за нея своя глас , макар че от социалистическата партия към момента няма публично решение. По-рано денем от " Път на младите " оповестиха, че също ще дадат поддръжката си за Манолова.

Според гражданската организация за последните пет години тя е посочила своята угриженост и отговорност към компликациите на жителите. От " Път на младите " считат, че точно Манолова е най-подходящият претендент за кмет на столицата, тъй като " ще застане като потвърдила се персона по време на мандата си на омбудсман и жител, а не като политически безотговорна марионетка ".
 ДБГ не се коалирал със социалистите с поддръжката за Манолова
ДБГ не се коалирал със социалистите с поддръжката за Манолова

Изборната акция не е мръсна, тя е гнусна, съгласно Делчев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР