Двете приятелки Диана Любенова и Жени Марчева вече няма да

...
Двете приятелки Диана Любенова и Жени Марчева вече няма да
Коментари Харесай

Ето къде ще работи Жени Марчева след като напусна телевизията

Двете приятелки Диана Любенова и Жени Марчева към този момент няма да споделят работата си като лица на Би Ти Ви. Те са навън от предаването „ Тази събота ”, което водеха до началото на лятото.

Актрисата дефинитивно се разделя с малкия екран, а журналистката остава в медийната група, само че не и на екрана. Тя ще работи само в Би Ти Ви радио. „ Тази събота и неделя ” потегля с нови водещи от 9 септември, оповестиха от малкия екран. Това са Бесте Сабри и Митьо Маринов.

Три години работа в Би Ти Ви се оказаха задоволителни за Бесте Сабри, с цел да изкласи от редова кореспондентка в новините до водеща на утринен блок през уикенда. Това достижение обаче е нищо в съпоставяне със скоростното кариерно израстване на сътрудника й Митьо Маринов.а

На него му беше нужна единствено година от стъпването в малкия екран до издигането му до водещ, без значение, че в никакъв случай до момента не се е изявявал на сходна позиция и доста фенове към момента не знаят по какъв начин наподобява, тъй като не са го запомнили от телевизионните му включвания. От фотосите, които Би Ти Ви популяризира, се вижда, че е младо момче. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че е на 27 години. Започнал е работа в един от известните ежедневници още до момента в който е бил студент. Бил е политически публицист, бакалавър е по публицистика и магистър по връзки с обществеността. От Стара Загора е, учил е в Софийския университет, въпреки че бил признат и в Германия. Освен като кореспондент, е работил и като сценарист в шоуто „ Комиците ” и комедийния сериал на Нова тв „ Ние, нашите и вашите ”, който е юридически по един сръбски сериал.
 

Бесте Сабри, както преди време „ Уикенд ” писа, е фаворитка на шефа Антон Хекимян, откогато е стъпила в малкия екран. За трите си години работа там тя обра всички вероятни награди за публицистика, които нейни колежки с доста по-дълъг стаж в Би Ти Ви не са и сънували. Логично, предходната пролет тя безусловно от нищото стана водеща на новините в „ Тази събота и неделя ”, а от есента към този момент ще е и съществена водеща на шоуто. Момичето е на 28 години, от Шумен е и е учило публицистика в Шотландия. Искала да стажува в Военновъздушни сили, само че поради пандемията се върнала в България и, както се вижда, не е сбъркала. Подобно скорострелно развиване в кариерата си тя надали би постигнала в английската социална медия. Младата водеща е най-популярна с включванията си от Турция след унищожителното земетресение там през февруари. Зрителите като цяло я харесват – в обществените мрежи е мъчно да се откри отрицателен коментар за Бесте в случай, че там хората по традиция изливат най-често отрицателни страсти.



Досегашните водещи на „ Тази събота и неделя ” Петя Дикова и Кристина Газиева остават в предаването, само че като редови репортерки. Те започнаха кариерите си в малкия екран от сходни позиции, а в този момент се връщат в изходните си точки. Първата щяла да прави авторска графа за светския живот и да се среща със звезди, а втората – да споделя истории за силата на човешкия дух.

Какво ще прави Жени Марчева в радиото? Години наред тя беше изпълнителен продуцент на новините там, което съчетаваше с работата в „ Тази събота ”. Занапред резервира мениджърския си пост, само че ще води и авторско предаване. 

Марчева пък преди години влезе в пикантен скандал с някогашния водещ на БиТиВи Николай Бареков. Журналистиката интервюира някогашния евродепутат, само че след серия от провокативни съгласно Бареков въпроси той се ядоса и изригна: „ Ще оставя хората да се насладят на баджаците ви “, след което си потегли демонстративно от студиото.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР