Двете най-големи звезди на Astana Open Новак Джокович и Карлос

...
Двете най-големи звезди на Astana Open Новак Джокович и Карлос
Коментари Харесай

Джокович и Алкарас посетиха център за деца с аутизъм в Астана


Двете най-големи звезди на Astana Open Новак Джокович и Карлос Алкарас зарадваха доста деца в понеделник. Сърбинът и испанецът посетиха център за работа с деца от аутистичния набор единствено ден, откакто същото направиха Даниил Медведев и Феликс Оже-Алиасим. 21-кратният първенец от Големия шлем и сегашния №1 дадоха дарове на децата, а самите те също получиха такива, в това число и рисунки.

„ Те също ми дадоха подарък. Щастлив съм да изживея тези страсти, да видя децата щастливи. Това е най-важното “, разяснява първенецът от US Open.

„ Asyl Miras “ е план, който е част от фондацията на Булат Утемуратов. Президентът на Казахстанската тенис федерация е разкрил 11 сходни центъра в страната. Темата с развиването на децата на ранна възраст и тяхното обучение е доста близка и до Джокович, който има редица планове в тази тенденция посредством своята фондация.

„ Центърът е доста прекрасен. Те оказват помощ на децата, на родителите, което също е доста значимо и беше прелестно да забележим всички тези деца “, сподели някогашният №1 Медведев при своето посещаване. „ Всички те бяха щастливи, когато им дадохме дарове. Енергията е хубава, дава ти положително въодушевление и искаш да окажеш помощ на хората, когато видиш това. “

За огромните звезди на шампионата в идващите дни концентрацията ще бъде на корта. Алкарас започва присъединяване си против „ щастливия губещ “ Давид Гофен, Джокович ще срещне Кристиан Гарин, а Медведев ще има за противник Алберт Рамос-Виньолас.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР