Двете най-големи парламентарно представени сили да излъчат кандидат за премиер,

...
Двете най-големи парламентарно представени сили да излъчат кандидат за премиер,
Коментари Харесай

Софиянски: Кандидатът за министър-председател трябва да е познато име

" Двете най-големи парламентарно показани сили да излъчат претендент за министър председател, който да е сериозен и добре прочут и да му разрешат да избере независимо своя екип ", това сподели пред Стефан Софиянски.

" Трябва да се откри сериозен претендент за министър-председател, чието име е познато - примерно от университетските среди - един подобен човек да се откри и да не му се бабува, а да се помоли той да направи стегнат Министерски съвет. И когато се одобри този кабинет, той би трябвало да е отборен ", сподели още той.

Той напомни, че основни лица от обединението ПП-ДБ към този момент са работили в кабинет с ГЕРБ, тъй че не вижда за какво това да не може да се случи и в този момент.

" Христо Иванов беше 6 месеца вицепремиер на Бойко Борисов. Тогава бориха ли се против корупцията или не? Трябва да седнат и да се схванат. В " Демократична България ", генералът (Атанас Атанасов), в границите на Реформаторския блок, изкараха съвсем цялостен мандат с Борисов в кабинет. Тук има нещо нелогично - както тогава си намерил 4 години да си в един кабинет с него и да го приемеш, ами и в този момент ще направиш компромис ", разяснява Софиянски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР