Двете на президента бяха върнати в дома на семейството в

...
Двете на президента бяха върнати в дома на семейството в
Коментари Харесай

Върнаха обратно вкъщи кучетата на Байдън

Двете на президента бяха върнати в дома на фамилията в Делауеър предходната седмица след нападателно държание в Белия дом, заяви телевизия CNN.
Едно от кучетата – Мейджър, осиновен от Байдън през ноември 2018 година от подслон за животни в Делауеър, е имал „ случай с захапване ” с член на защитата на. Точното положение на жертвата е незнайно, само че казусът е задоволително сериозен, с цел да бъдат върнати кучетата в Уилмингтън, Делауеър.
 Съдебен иск на 12 щата против Байдън поради Парижкото съглашение Съдебен иск на 12 щата против Байдън поради Парижкото съглашение
Правителството на Мисури и други 11 щата на Съединени американски щати заведоха дело против президента Джо Байдън и неговата администрация за сключване на ука...
Мейджър, който е на 3 години, е по-младото от двете кучета на американския президент. То е проявявало няколко пъти възбуденост като е лаело, скачало и е нападало личния състав и защитата, настояват източници на CNN от Белия дом. По-възрастната от немските овчарки - Чамп, е почти на 13 и се движи по-бавно поради напредналата си възраст.
Чамп и Мейджър се реалокираха в Белия дом през януари малко след встъпването в служба на Джо Байдън.
По време на свое присъединяване в „ Шоуто на Кели Кларксън “ първата дама споделя, че е била захласната от грижата за кучетата и тяхната акомодация към новото и непознато за тях място, където трябвало да свикнат с многото хора. Тя признава, че Мейджър не бил изключително порядъчен и си разрешавал да се качва на дивана, макар че това им е неразрешено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР