Двете корейски автомобилни компании Hyundai и Kia искат съвместно да

...
Двете корейски автомобилни компании Hyundai и Kia искат съвместно да
Коментари Харесай

Hyundai и Kia търсят стартъп партньори на иновационна платформа

Двете корейски автомобилни компании Hyundai и Kia желаят взаимно да изградят платформа за софтуерни нововъведения. Фокусът е върху образуване на нова мрежа със започващи компании.

Програмата "ZER01NE Accelerator " на Hyundai Motor Group ще навлезе в идващия си кръг през първата половина на 2022 година Групата в този момент отваря още веднъж своята платформа за нововъведения, която ще даде опция за съдействие сред започващи компании, от една страна, и Kia Corporation и Hyundai Motor Company от друга за улеснение и задълбочаване в разнообразни планове. Програмата има за цел да разпознава обещаващи започващи компании и да изследва стратегическото потребление на техните новаторски технологии.

Стартиращите компании могат да избират присъединяване сред 38 плана в седем софтуерни области: автомобилни технологии, потребителско преживяване в автомобила (UX), технология за зареждане, услуги за подвижност, умна логистика, умна структура и материали. Заявления са вероятни единствено за един план.

Ще бъдат прегледани обаче единствено компании, които са подали заявките си на формалния уеб страница на програмата (https://zer01ne.zone) до 7 март 2022 година Очаква се резултатите да бъдат оповестени при започване на април. След това на определените започващи предприятия ще бъде даден бюджет за създаване на планове и ще им бъде препоръчана опция да бъдат оценени за финансови вложения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР