Двете компании си сътрудничат все по-тясно в информационата сигурностВихрен Славчев

...
Двете компании си сътрудничат все по-тясно в информационата сигурностВихрен Славчев
Коментари Харесай

Мнемоника стана златен партньор на Acronis

Двете компании си сътрудничат все по-тясно в информационата сигурност

Вихрен Славчев (вляво) и Иван Дудин развиват сполучливо партньорство сред Мнемоника и Acronis
(снимка: Мнемоника)

Българската софтуерна компания Мнемоника уголемява партньорството си с Acronis и ще предлага на родния пазар цялото портфолио от решения за киберзащита на разработчика в качеството си на златен сътрудник.

Сътрудничеството отваря пътя за съчетание на обичайни решения за запазване на информацията и артикули за киберзащита от ново потомство. Услугите на Acronis в облака способстват бързото внедряване на отбрана, което обичайно лишава месеци.

През последната година двете компании развиват все по-тясно партньорство. За този интервал в над 30% от плановете на Мнемоника са препоръчани и артикули от портфолиото на Acronis, бяха проведени също събития в София и страната, на които фирмите показаха взаимно решения за осведомителна сигурност.

„ Дългогодишният опит и високата подготовка на екипа на Мнемоника ще допринесат за развиването на бизнеса на Acronis в България. Те са значима част от партньорската ни мрежа на Балканите и обединявайки напъните на двете компании, от ден на ден бизнеси ще имат достъп до новаторските решения за киберзащита на Acronis ”, съобщи Иван Дудин, районен шеф продажби на Acronis.
още по тематиката
По неговите думи, киберзащитата в цифровия свят се трансформира в пета съществена човешка потребност, изключително в моменти като сегашния, когато доста хора би трябвало да работят от домовете си и да употребяват домашни мрежи.

„ Модерните решения на Acronis за аварийно предпазване, отбрана от вируси, възобновяване на данни, предпазване, синхронизиране и шерване на файлове уголемяват опциите за решения и услуги в областта на киберсигурността. В този миг тематиката става все по-важна и се радваме, че можем да отговорим на търсенето на клиентите с най-голям клас артикули и несъмнено – с наш висококвалифициран екип, който да обезпечи безпроблемно внедряване и надеждна техническа поддръжка ”, разяснява от своя страна Вихрен Славчев, изпълнителен шеф на Мнемоника.

Той акцентира, че продуктите на Acronis се употребяват в над 150 страни и обезпечават пълноценна отбрана за повече от 5 милиона консуматори и над 500 000 компании. „ Радваме се да сме част от партньорската мрежа на световен водач ”, сподели Славчев.

През 2019 година екипът на Мнемоника набъбна с към 30%. В него към този момент работят и двама сертифицирани експерти, които имат достъп до запаси на Acronis за разширени механически познания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР