Двете големи футболни дербита Барселона срещу Атлетико Мадрид и Ювентус

...
Двете големи футболни дербита Барселона срещу Атлетико Мадрид и Ювентус
Коментари Харесай

Дербитата Барса – Атлетико и Юве – Милан по MAX Sport през уикенда

Двете огромни футболни дербита Барселона против Атлетико Мадрид и Ювентус против Милан ще са акцентът в уикенд програмата на спортните канали на А1.

Първият от двата типичен конфликта в европейския футбол е в събота, 6 април, от 19:00 часа по MAX Sport 3 и ще опълчи Юве и Милан. Това ще е формален конфликт номер 231 сред двата гранда, а общият баланс е в интерес на отбора от Торино – 90 против 67 победи при 73 равенства. Доминацията на „ Старата госпожа” против Милан в последните години е безапелационна – от 18 мача Ювентус има 16 триумфа, едно тъждество и една-единствена загуба – с 0:1 през 2016 година

Броени минути след края на борбата на Апенините по MAX Sport 4, ще стартира и директният конфликт за купата в Ла Лига сред Барселона и Атлетико Мадрид. Началото е 21:45 часа, като 8 кръга преди края на шампионата, каталунците имат удобна преднина от 8 точки пред „ дюшекчиите”. При победа за Лео Меси и компания на процедура ще си подсигуряват купата в Ла Лига.

В неделния ден програмата на XXXI кръг в Серия А ще предложи на почитателите три епизода от борбата за Шампионската лига. В 19:00 часа по MAX Sport 2 шестият във краткотрайното класиране Лацио е хазаин на Сасуоло, а по същото време, само че по MAX Sport 3, е конфликтът сред третия Интер и петия Аталанта. Кръгът се затваря в 21:30 часа по MAX Sport 3 с мача сред втория Наполи и Дженоа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР