Двегодишното момиченце, което почина във великотърновската болница, е било единственото

...
Двегодишното момиченце, което почина във великотърновската болница, е било единственото
Коментари Харесай

Майката на починалото в търновската болница дете е неутешима

Двегодишното момиченце, което умря във великотърновската болница, е било единственото дете на 29-годишната Данка Ангелова и нейния сътрудник. Днес околните на момиченцето бяха в търновската болница, с цел да получат смъртния акт и да схванат детайлности, съобщи сътрудник на ". Бабата Стефка Панайотова изясни, че в началото тя и бащата са завели детето в болничното заведение към 21:00 часа.

" Бях в незабавна помощ от там ми дадоха записка за тук /Детско поделение бел. авт./, тъй като дребната е била с разстройство и с повръщане. Качихме се горе и доктор Точков удари една инжекция на дребната, пооправи се и ме попита " ще останеш ли младоженка “, крещя не, по-добре към 8:00 часа /сутринта на идващия ден бел. авт./ ще дойда за инжекция, да не я оставям тук, да се заразят децата.

Дадоха ми едно прахче, изпи го към 11:00 часа и към 12:00 часа детето стартира да си обръща очичките. Вдигнах бащата и отново тук, от 12:00 часа до 4:00-5:00 те не могат да ми спасят детето – в Детско поделение “, споделя бабата и добавя, че екипът, който се е борил за живота на момиченцето е бил от най-малко осем индивида.

" Това ни беше едно благополучие в фамилията. Отидохме при детето с бащата, да забележим детето си, докторите споделиха " скърбя, детето ви умря. И това беше, започнахме да пищим, да ревем “, споделя майката Данка Ангелова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР