Две заявки са подадени за изнесени сватбени ритуали Античния театър

...
Две заявки са подадени за изнесени сватбени ритуали Античния театър
Коментари Харесай

Сватба на Античния! 240 лв. за ритуала, 1200 наем за сцената

Две поръчки са подадени за изнесени сватбени ритуали Античния спектакъл за този месец. Най-често там се женят хора със смесени бракове. За 19 май има резервация от англичанина Майелс и българката Ризита.

Още една младоженска двойка ще се врече във безконечна обич на Античния на 26 май, описа директорката на „ Радостни обреди ” Румяна Толова.

На нашенците това наслаждение идва солено - 240 лв. такса за изнесена женитба плюс 1200 лв. наем на театъра. Малко по-евтино е подписването на брака  в Етнографския музей, на Римския стадион, в къща „ Клианти ”, за която се доплащат 700 лв. отвън услугата за ритуала. Все повече претенденти има за безплатните изнесени сватби във Виенския павилион и на Пеещите фонтани.

В Цар-Симеоновата градина, във Виенския павилион ще си сложат халки две влюбени двойки - на 5  и на 19 май.  От „ Радостни обреди ” предлагат на кандидат-съпрузите и Малката базилика, изключително в случай че са ценители на паметниците на културата.  

Най-евтино излиза ритуалът в делничните дни - 60 лв., а най-скъпа е тракийската женитба - 396 лв. в зала и  540 лв., в случай че е изнесена на открито.  За май към този момент са записани общо 113 двойки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР