Две важни астрологични събития ще определят основната линия през седмицата.

...
Две важни астрологични събития ще определят основната линия през седмицата.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 октомври до 3 ноември

Две значими астрологични събития ще дефинират главната линия през седмицата. На 28 октомври е новолунието в знака на трансформацията, рецесиите и огромните пари - Скорпион.

На 31 октомври планетата Меркурий минава в ретроградно придвижване през знака Скорпион. Този факт ще усили в допълнение въздействието и смисъла на знака.

Какво е особено за интервала на назадничавост, който ще продължи до 21-ви ноември? Напрежение, спешни обстановки, конфликтност, мощни стремежи и пристрастености, власт и надзор, само че в това време опция за смяна и трансформиране на остарели стратегии, партньорства, обстановки.

Преосмисляне, инспектиране на вътрешните полезности и цели, на отношението към личните пари и към парите на другите вследствие на партньорски връзки.

Засилва се нуждата от поддръжката във всяка нейна форма: морална, финансова, физическа, и стабилността.

* Ретроградният Меркурий слага нуждата от инспектиране на дейностите, концепциите, убежденията, мислите в сферата през, която транзитира(преминава през вашия хороскоп).

Ключова дума за интервала е промяна за възстановяване.

Дните за интензивно деяние и започване на нови планове или действия са от 28 до 30 октомври.

В интервала на ретроградния Меркурий /от 31-ви октомври до 21-ви ноември/ ново начало могат да слагат родените с назадничав Меркурий. За останалите това е интервал на вътрешна проверка, изчакване и подговка за интензивно деяние при идващото новолуние.

ОВЕН

Вашата лидерска същина през този интервал ще се прояви в огромна степен. Тези от вас, които са наясно с това, което желаят да стартират в този момент е момента да го създадат. Основната линия през настъпващия интервал ще бъде обвързвана с откритите партньорски връзки. Най-вероятно сте завършили с тези, от тях които нямат вероятност, а тези, които сте запазили ще търпят промяна, развиване и задълбочаване. Ако към момента търсите посоката в интервала на назадничав Меркурий ще се наложи да деянията воля и самообладание, да си изясните задачите, с цел да предприемете съответни дейности след новолунието в Стрелец, което е по-успешно за вас. До вас ще доближават нови хрумвания и бизнес оферти, благоприятни условия свързани с уголемение и разрастване на активността. Основен фокус поставете върху финансовото си положение, действайте в посока увеличение и стабилизиране. Предпазвайте се от неразумни и рисковани покупко-продажби. Ако имате заеми или заеми, постарайте се да ги върнете. Бъдете уверени и се доверете на мощната си вътрешен глас. Старайте се да вложите силата си в верните за вас неща. Това е седмицата, през която публичните ви позиции ще бъдат подложени на инспекция. Лидерското ви място зависи от уменията ви да бъдете дипломатични и да създавате качествени връзки с авторитетни персони.

ТЕЛЕЦ

В дните към новолунието в Скорпион, който е вашия противопоставен знак, споровете и несъгласията с вашите сътрудници ще се проявят в оптималната степен. Желанието ви за смяна, за реализиране на независимост в дейностите ви и метод на живот е мощна, нетърпимостта ви се усилва, а това може да докара до нежелани обстановки, свързани с партньорските ви връзки персонални или настоятелен. Преценете добре какво желаете и бъдете поредни в дейностите си. Ако си осигурите поддръжка от страна на вашите сътрудници, то това ще се отрази стабилизиращо на финансовото ви състояние. Конфликтност и напрежение към момента има и на работното ви място. Бъдете дейни и отстоявайте самоуверено своите позиции, цели и желания свързани с бъдещето ви развиване. Предпазвайте се от прибързани действия, импулсивно държание и изблик на яд. Погрижете се за здравето си.

БЛИЗНАЦИ

Дните от началото на седмицата до края на месеца са мощни за тези от вас, които знаят какво желаят да реализират или да стартират нещо ново в своята съществена активност. Действайте и създавайте. Можете да стартирате новите си хрумвания и планове или да започнете нова активност, която през идващия месец може да се окаже в застой и да не даде бързи резултати, само че през този интервал ще акумулира сила. За тези, които към момента не са наясно и търсят посоката, в която да изразят себе си и своите качества се обрисува интервал на търсене, изследване и инспектиране на съществуващото до тук. За създателите, притежателите на бизнес, спортистите интервала изисква дейна активност за стабилизиране на финансовото ви състояние. Избягвайте финансови опасности и ненужни инвестиции. Ако приемете поддръжка и работите в екип ще имате по-добри резултати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР