Две учителки - от Шумен и Разград, са починали от

...
Две учителки - от Шумен и Разград, са починали от
Коментари Харесай

Две учителки починаха от коронавируса в Шумен и в Разград |

Две учителки - от Шумен и Разград, са умряли от ковид в неделя, оповестяват локални медии и репортери. Така общият брой на умряли преподаватели от COVID-19 става трима. Миналата седмица учителка умря в Търговище.

За кончината на своя колежка оповестява пред вестник шефът на Професионалната гимназия по публично хранене и химични технологии " Асен Златаров " в Шумен. 49-годишната учителка е умряла в интензивното поделение на МБАЛ-Шумен след затруднения от COVID-19 в неделя вечерта. С ковид е и сестрата на умрялата, също учителка в гимназията, само че нейното положение е релативно положително. Двете дами се почувствали зле по-миналия петък. 

Към момента в гимназията няма възпитаници с позитивни резултати. Двама младежи са под карантина поради позитивните тестове в фамилиите им. В гимназията ще бъде осъществена цялостна стерилизация.

Разградският информативен уебсайт " Разград 24/7 " съобщава за умряла учителка от Основно учебно заведение " Н. Й. Вапцаров ". Трагичната новина е удостоверил шефът на учебното заведение. Веднага откакто се почувствала зле, 48-годишната преподавателката излязла в болнични и била сложена под карантина. Диагнозата й била сложена по-късно и нямало контактни с нея възпитаници и сътрудници. През предходната седмица положението на дамата се усложнило и се наложило да бъде приета в болница, а в неделя умряла.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР