Две телевизионни звезди от две различни риалити предавания по Би

...
Две телевизионни звезди от две различни риалити предавания по Би
Коментари Харесай

Цветина от „Фермата“ щастливо омъжена за Илиан от „Сървайвър“

Две телевизионни звезди от две разнообразни риалити излъчвания по Би Ти Ви са щастлива фамилна двойка в живота! Хубавицата Цветина от новия сезон на „ Фермата “ е омъжена за Илиан Василев от предходния подобен на „ Сървайвър “.

Нещо повече. Влюбените съпрузи имат две деца и дружно с тях обикалят света. Близки до синеоката врачанка споделят, че тя се съгласява да кандидатства за „ Фермата “, откакто Илиан изпитва страстта на „ Сървайвър “ – „ Скритият кумир “. През предходната година брачният партньор й, който е строителен бизнесмен и притежател на няколко заведения и състезателен комплекс, си потегля от телевизионното премеждие след двубой за оцеляване против бизнес психолога Ивана Микова на Филипините. Илиан Василев е вторият участник, изнемощял от рисковото риалити, пише „ България Днес “.

Краткият престой на Василев на екзотичния остров очевидно не му се отразява тежко, защото в средата на май 2020 година Илиан открива с фамозно празненство нощен клуб в сърцето на София. Фолклегендата Ивана дружно със Стояна забавляват гостите, измежду които са телевизионни звезди от три риалити продукции. Сред тях се открояват Венета, Марта, Ниа-Косара и Деница от „ Ергенът “. Мартина и Теодора от „ Фермата “ също красят заведението. Разбира се, на предни позиции са и участници от „ Сървайвър “.

Сега на ход е брачната половинка на Илиан – 31-годишната Цветина. Тя е родом от Враца, само че с Илиан живеят в София, където се радват на двете си деца. Съдбата обаче не постоянно е била благосклонна към нея.

„ Родителите ми се разделиха, когато бях дребна – татко ми заживя с новото си семейство, а майка ми стартира да работи в чужбина. На 10 години станах дамата у дома – готвех, чистех, подреждах и учех доста “, споделя Цветина. След като приключва, влиза в корпоративния свят. Прави покупко-продажби за милиони, само че работата я изтощава и напуща. Днес написа романи и това я прави щастлива.

„ В детството щастието беше във всяка минута, която прекарвах с баба и дядо на село – доенето, цепенето на дърва, копаенето на градинката. За мен има същински смисъл да се върна обратно във времето и във „ Фермата “ да си напомня забравените парченца благополучие – да ме ухапе коза, да ме ужили пчела, да ме подгони гъсок, да падна в копривата, да върша рана върху рана, да откъсна домат от градината и да го изям още на браздата “, изяснява Цветина.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР