Две тежки произшествия са станали в първия ден от новата

...
Две тежки произшествия са станали в първия ден от новата
Коментари Харесай

Мъж на 37 години загина при челен удар на пътя Пазарджик-Огняново

Две тежки катастрофи са станали в първия ден от новата седмица в Пазарджишко, оповестяват от полицията. ​Мъж на 37 години е умрял на място, а други четирима души, измежду които и 6-годишно дете, са ранени.

Рано сутринта на кръстовище в регионалния град 56-годишен водач на „ Фолксваген “ от панагюрското село Левски е блъснал пресичащите на пешеходна пътека 34-годишна жена и нейния 6-годишен наследник от Пазарджик. Майката и детето са превозени от кола за спешна помощ в МБАЛ-Пазарджик с фрактури на таза и на лявата ръка, без заплаха за живота. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик, алкохолната проба на лидера е негативна.

Втората и по-тежка злополука е записана към 14 часа на пътя сред регионалния град и прилежащото село Огняново. 64-годишен мъж от брациговското село Исперихово изгубил ръководството над лек автомобил „ Ауди “. Колата навлязла в лентата за насрещно придвижване и се блъснала в „ Сеат “, ръководен от 61-годишен гражданин на пловдивското село Ново село. В резултат на настъпилия случай е умрял 37-годшен пасажер в „ Ауди “-то. Водачът на същия автомобил е с черепно-мозъчна контузия и с заплаха за живота а различен 27-годишен пасажер в немското возило е с фрактура на таза и гръдна контузия. На мястото също е осъществен оглед, води се досъдебно произвеждане.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР