Две семейства, вероятно на брат и сестра се скараха за

...
Две семейства, вероятно на брат и сестра се скараха за
Коментари Харесай

Брат и сестра от Созопол ще се избият за луксозна яхта

Две фамилии, евентуално на брат и сестра се скараха за наследствената лодка и изпаднаха в любопитна обстановка, откакто се наложи да разделят общо имущество – ветроходна яхта „ Спика 1”. Двамата притежатели, всеки от които има по ½ от яхтата, не са съумели да се схванат по какъв начин да действат с движимото имущество, евентуално и двамата имат интерес към лодката и по тази причина в договорката се намесва частен правосъден реализатор (ЧСИ), написа "Флагман ".

Началната тръжна цена на яхтата е оповестена като скромните 49 176 лева, поради какво в действителност съставлява плавателният съд, който все още се намира на „ Марина порт Созопол”. Дължината й е 12 метра, височината на борда 2 метра, а ширината е към 4 метра.

Тя е предопределена за 6 лица и 2-ма членове на екипажа. Разполага с три обособени спални пространства, кухненски и ежедневен ъгъл с маса и мека мебел. Интериорът е с напълно дървена лакирана ламперия.

По данни на притежателите яхтата за последно е била във вода през 2016 година, което значи, че евентуално ще се наложи новият притежател да я ремонтира съществено. От февруари 2018 година обаче яхтата е заличена от регистъра на Агенция „ Морска администрация”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР