Две седмици след историческото плуване на Цанко Цанков от 120

...
Две седмици след историческото плуване на Цанко Цанков от 120
Коментари Харесай

Браво! Признаха плуването на Цанко Цанков

Две седмици след историческото плуване на Цанко Цанков от 120 километра без прекъсване в река Дунав, през днешния ден сутринта достижението беше публично утвърдено от авторитетната Асоциация за международни върхове (OWR).

От организацията изпратиха на Цанков документ за достоверност и поздравления за триумфа на 19 септември.
В него написа, че плуването е било по разпоредбите в открити води, със общоприет бански - текстилен (до колената), очила и плувна шапка.

На българския играч в открити води му се наложи в границите на 12 дни да плува два пъти над 100 километра в Дунав, с цел да сложи публично достижение, което да бъде утвърдено от същинска институция за връх.

" Изключително съм благополучен и горделив от пристигналия документ от OWR. Знам през какво прекосих и какъв брой мъчно ми беше от психическа позиция. Винаги съм плувал по разпоредбите и в никакъв случай не съм правил нещо неправилно. Исках и направих върха за България. Всички положени старания си заслужаваха.

Въпреки проведената клеветническа акция върху мен от първото плуване в Дунав, потвърдих, че истината и положителното постоянно ще излязат на напред във времето и ще победят злобата и омразата. Този документ, който получих от OWR, е от доста висока стойност и съм признателен на всички българи за невероятната поддръжка. Ще продължа по начертания път и нищо не може да ме откаже да представям България на всяка точка по света в откритите води ", сподели разгорещено Цанко Цанков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР