Две седмици и половина след неговата смърт името на италианската

...
Две седмици и половина след неговата смърт името на италианската
Коментари Харесай

Гаф и кражба след смъртта на Астори вбесиха клубен президент и ето какво последва

Две седмици и половина след неговата гибел името на италианската футболна звезда Давиде Астори е устата на съвсем всички в страната. Служител на втородивизионния Перуджа пък за зла орис стана жертва на всичко това, оповестяват италианските медии.

Заради гаф с изговарянето на името на Астори представителят на стадиона на Перуджа загуби работата си. По време на семейството против Бреша (2:0) на 6 март в Серия „ Б ”, единствено два дни след гибелта на 31-годишния Астори, почнал в съня си, Франческо Бирколоти позволих неточност с изричането на името на италианския национал и капитан на Фиорентина. По време на часа безмълвие Бирколоти посочил умрялата футболна звезда „ Астолфи ”. Един лапсус с ужасни последици за него. Президентът на Перуджа Масимилиано Сантопадре се вбесил и незабавно изхвърлил представителя, написа Блиц.

Перуджа уважи Астори този ден по специфичен метод. Тимът излезе на терена с екипи, на които пишеше Ciao Davide. Сантопадре така и така пък бил сърдит, откакто била открита кражба в съблекалните на тима. Изчезнали били пет часовника на стойност 200 000 евро, а представителят дефинитивно предиздвикал босът да излезе отвън нерви.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР