Две са големите ни задачи - първата е ефективно да

...
Две са големите ни задачи - първата е ефективно да
Коментари Харесай

Дончев: Окуражаващо е увеличаването на доверието в ГЕРБ, но не е достатъчно

" Две са огромните ни задания - първата е дейно да си изпълняваме ролята на опозицията да задава неуместни въпроси, да подлага на критика, с цел да направи ръководството по-добро, втората задача - всички стъпки, които са нужни за връщане на доверието ", съобщи пред Българска национална телевизия Томислав Дончев, зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ, народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС.

По думите му е окуражаваща наклонността за увеличение на доверието в ГЕРБ съгласно последните социологически изследвания, само че не е задоволителна.

" Трябва да демитологизираме последните две години и всички дивотии, които бяха наговорени по наш адрес, което не значи, че в партията няма недостатъци ", означи Дончев.

Той уточни някои от тях: фрагменти, които са със противоречива известност, недобри практики, процесът на непрестанно възобновяване на актива на партията с нови лица и нови политики, борейки се още веднъж за доверието на хората.

На въпрос дали ГЕРБ ще изиска избор на съмнение Дончев отговори по този начин:

" С една четвърт от народните представители е явно, че опозицията не може да неодобрява, не може да смъкна този кабинет ".

По думите му самата ръководеща коалиция в някаква степен е иззела ролята на опозицията и сама си " показва всякакви недостатъци ".

Томислав Дончев разяснява и Плана за възобновяване, неговият екип беше създател на първия му вид.

" Няколко държавни управления - две служебни и едно постоянно - вършиха промени в него и той си остава несъмнено на 85% същият ", акцентира той. Според него има заплаха да не могат да бъдат изпълнени всички заложени планове и промени и България да върне средства.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР