Две родни красавици шокираха социалните мрежи с признанието, че са

...
Две родни красавици шокираха социалните мрежи с признанието, че са
Коментари Харесай

Блиц: Инфлуенсърките Адриана Тюркмен и Никол Толева съобщиха в Инстаграм, че са заразени с коронавирус

Две родни хубавици шокираха обществените мрежи с признанието, че са заболели от ковид. Става дума за по-малката щерка на починалия Филип Найденов-Фатик - Адриана Тюркмен и Hиĸoл Toлeвa, ĸoятo имaшe вpъзĸa cъc cинa нa Злaтĸo Бapeтaтa, заяви show.blitz.bg.

Двете девойки обаче, най-малко към този момент, одобряват умерено позитивния тест за заболяването и недоумяват по какъв начин са я лепнали, в случай че не са имали скорошни пътувания в чужбина. Предполагат, че им е предаден от прочут.





Никол Толева решила да си направи тест за ковид, откакто нейна близка се подложила и тестът от гърлото й се оказала позитивна. Симптомите й били запушен нос и лека обща изнемощялост.





При Адриана Тюркмен обаче е имало и лека тежест в гърдите, които я тормозили дотолкоз, че да се реши да се тества за новия вирус.

В момента и двете девойки са в цялостна изолираност и пpeĸapвaт вpeмeтo в чeтeнe нa ĸниги, глeдaнe нa филми и гoтвeнe. Hямaт ниĸaĸви cepиoзни здpaвocлoвни пpoблeми, зaтoвa и нe пият няĸaĸви cepиoзни лeĸapcтвa, a нaблягaт нa витaминитe.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 2 секунди) Рейтинг: 22613 | Одобрение: 7238 Егати тъпата вест, Петльо... Дреме ми на кура за инфлуенстърките!   Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков  0  0 Пешо от Виница (преди 2 минути) Рейтинг: 44079 | Одобрение: 17869 И с какво повече тези две пикли са по-ценни от Баба Мара? Нима тяхното здравословно положение е по-важно от това на вашето здравословно положение или от това на вашите близки? Имам възприятието,че някой и някъде имат проект по какъв начин да ни трансфорат в блеещи овце. Тъпи и преживящи. В навалица,в която значим е коча и никой различен. А постоянно коча  е някоя пръцла или гей в розово. Ай, сиктир на вашата политика на усвояване на мислещия човек!!!!   Гняв Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР