Две от звездите в актьорския състав на Приятели отдадоха първите

...
Две от звездите в актьорския състав на Приятели отдадоха първите
Коментари Харесай

Мат Лебланк и Кортни Кокс почетоха Матю Пери със спомен в социалните мрежи

Две от звездите в актьорския състав на " Приятели " отдадоха първите си самостоятелни почести към Матю Пери, който ни напусна ненадейно предишния месец и провокира вълна от тъга на почитателите по целия свят.   " Сбогувам се с наскърбено сърце.

Моментите, които изживяхме дружно, почтено казано, са измежду най-любимите в живота ми.   За мен беше чест да споделям сцената с теб и да те назовавам собствен другар. Винаги ще се усмихвам, когато се сетя за теб, и в никакъв случай няма да те не помни. Никога.   Разпери крилата си и полети, братко, най-сетне си свободен. С доста обич. И допускам, че ще задържиш 20-те $, които ми дължиш ", написа Лебланк в Instagram.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Няколко часа по-късно Кортни Кокс - екранната брачна половинка на Матю Пери в " Приятели ", показа клип с героя му Чандлър и съобщи, че е " толкоз признателна за всеки миг ", в който са работили дружно.   " Когато работиш с някого толкоз тясно, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих желала да мога да споделя. Засега ето един от обичаните ми. "   Тя разкри и история зад кулисите: " Чандлър и Моника трябваше да имат еднодневен флирт в Лондон. Но поради реакцията на публиката, това се трансформира при започване на тяхната любовна история.   В тази сцена, преди да стартираме да снимаме, той ми прошепна занимателна имитация, която да кажа. Той постоянно правеше такива неща. Беше занимателен и благ. ", добави Кокс.
         View this post on Instagram                      
A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Погребението на Матю Пери се състоя по-рано този месец, като него са участвали всичките му сътрудници от " Приятели ".   След гибелта на артиста беше основана нова фондация, която дава обещание да продължи уговорката му да " оказва помощ на други хора, борещи се с заболяването на пристрастяването " след обществените му борби със зависимостта към алкохола и опиатите, напомня Euronews.      
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР