Две от най-силните европейски селекции Белгия и Нидерландия играят при

...
Две от най-силните европейски селекции Белгия и Нидерландия играят при
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Белгия - Нидерландия 0:0, Лукаку напусна с контузия

Две от най-силните европейски селекции Белгия и Нидерландия играят при резултат 0:0 в дуел от шампионата Лига на нациите. Другите два отбора в тази група от дивизия А на шампионата са Полша и Уелс.

Сблъсъкът, който е откриващ и за двата състава в тазгодишната конкуренция, може да наблюдавате директно по DIEMA SPORT 2.

Тук, на Gong.bg, пък ще проследим най-интересното от борбата сред "червените дяволи " и "лалетата ".

Първите минути на стадион "Крал Бодуен " не предложиха нищо забавно. Точно след изминаването на 12-ата минута пристигна и първият късмет за един от двата тима. Центриране на Де Бройне към Лукаку бе пресечено от Аке - топката обаче се озова на пътя на Кастан, който потърси горния десен ъгъл на Силесен, само че улучи греда. 60 секунди по-късно Де Бройне залъга съперник и опита доста хубав прехвърлящ удар, но не сполучи с опита си.

Отговорът на "лалетата " бе незабавен - Боята и Де Бройне не съумяха да изнесат от личната си половина, откакто бяха притиснати от Бергвайн. 24-годишният футболист изведе Бергхуис на чиста позиция, само че някогашният футболист на Фейенорд стреля в тялото на Миньоле. Депай също имаше късмет да открие, само че стреля настрана от 13-14 метра.

LIVE / Белгия - Нидерландия 0:0

Белгия: Симон Миньоле, Тоби Алдервейрелд, Дедрик Боята, Ян Вертонген, Тома Мюние, Аксел Витсел, Ханс Ванакен, Тимоти Кастан, Кевин Де Бройне, Еден Азар, Ромелу Лукаку

Селекционер: Роберто Мартинес

Our 1️⃣1️⃣
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР