Две от най-известните перхидролени блондинки у нас – Силвена Роу

...
Две от най-известните перхидролени блондинки у нас – Силвена Роу
Коментари Харесай

Защо Гала и Силвена Роу се хванаха за косите?

Две от най-известните перхидролени русокоски у нас – Силвена Роу и Гала се хванаха за косите. Добрата вест е, че не става въпрос за улавяне за косите в дословния смисъл на думата, а за война посред им. Запознати издават, че мълвата, че Силвена Роу прави опити да се уреди с предаване в редиците на Нова тв, е изнервило много съществено екипа на Гала.  Мнозина заподозряха, че Роу си търси нов ефир, откакто се появи на премиерата на сериала „ С река на сърцето “, имайки поради обстоятелството, че предаването й в конкурентната bTV устоя единствено един сезон.
Тя към този момент не е и част от „ Мастършеф “ поради напълно смененото жури.  Само преди няколко дни тя направи публично притежание следващото подлагане на процедура, с помощта на която поддържа формата си и наподобява относително млада. Въпросната процедура изсмуква непотребните течности от организма като дружно с това подтиква работата на лимфните възли. Ко-водещият само че Гала – Георги Блажев обаче подигра доста съществено фотографията кулинарката като написа под нея: „ Когато простреш и отговориш на два мейла “.
Зад този подигравателен коментар обаче мнозина заподозряха, че лъха терзание, че Силвена Роу може да стане ко-водеща на Гала или пък напряко да я размени. 
Очевидно войната посред им занапред ще се разгаря.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР