Две основни версии за трагедията край Триград! Според разследващите 16-годишният

...
Две основни версии за трагедията край Триград! Според разследващите 16-годишният
Коментари Харесай

Трагедията е пълна! Цял Триград се събра на площада и със сълзи на очи изпрати в последния му път 16-годишния Кристиян

Две съществени версии за нещастието край Триград! Според проверяващите 16-годишният Кристиян е умрял при случай или самичък е поставил завършек на живота си. Мненията в селото също са разграничени. Днес там погребаха починалото момче, оповестява Нова телевизия. Цялото село се събра на площада, с цел да изпрати в последния му път 16-годишния Кристиян. Дойдоха и неговите другари, които две седмици безрезултатно го търсиха в гората – пешком, посредством листовки, оставяйки храна и обикаляйки пещерите и изоставените постройки.

Ден, откакто публично завърши акцията по издирването, тялото на Кристиян беше намерено през вчерашния ден от татко му - на два километра от селото, в труднодостъпна околност, над пещерата „ Дяволското гърло “.

След злополуката момчето е избягало по пътя към Ягодинската пещера, само че се е качило на върха на урвата. Най-вероятно, с цел да види още веднъж какво се е случило долу в селото.

„ Според мен се е самоубил, тъй като е помислил, че ги е умъртвил тези хора”, разяснява кметът на Триград Цветан Славков. Местните поданици обаче не имат вяра Кристиян да се е самоубил.

За да няма повече сходни случаи с блъснати туристи, локалните хора желаеха осветяване и тротоари на пътя. Община Девин даде обещание да извърши желанието на хората, само че следващата година.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР