Две обвинения повдигна Районната прокуратура във Враца след случая, при

...
Две обвинения повдигна Районната прокуратура във Враца след случая, при
Коментари Харесай

Обвинения за двама от полските тираджии, нападнали шофьор във Враца

Две обвинявания повдигна Районната прокуратура във Враца след случая, при който седем полски тира блокираха български бус, а водачите им набиха каралия го мъж.

Обвиненията са за двама от поляците - на единия поради ударите, които нанесъл на българина, а на другия - за разрушеното стъкло на микробуса му.

Инцидентът стана през вчерашния ден. Седем тира се движели в колона на път E-79, в която попаднал мъжа с буса. Километри камионът зад него го притискал, тъй като българинът спазвал ограничаването на скоростта. Шофьора на тира изразявал недоволството си със светлинни сигнали и клаксон. На уширение по пътя един от тировете го притиснал отляво, а други два начело и откъм гърба и го принудили да спре. Един от водачите почнал да се кара с него, различен му нанесъл удари по главата.

До момента следствието е открило, че един от водачите на полски камион отишъл до микробуса на българина с гумена палка в ръка и разрушил страничното стъкло. С разпореждане на прокурор двамата са привлечени към наказателна отговорност за безчинство. Те са упрекнати за осъществени от тях непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. На единия от нападателите прокуратурата удължи мярката за неотклонение до 72 часа, а другият е с наложена парична гаранция. Действията по следствието не престават.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР