Две нови жертви на продуцента Харви Уайнстийн проговориха. Този път

...
Две нови жертви на продуцента Харви Уайнстийн проговориха. Този път
Коментари Харесай

Носителки на Оскар - жертви на продуцента Харви Уайнстийн

Две нови жертви на продуцента Харви Уайнстийн проговориха. Този път това са актриси от международна големина и носителките на най-престижните награди в киното - "Оскар ". Имената им са Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу.

ХАРВИ УАЙНСТИЙН - ХОЛИВУДСКАТА АКУЛА, КОЯТО НЕ ОЦЕЛЯ

В свое изявление пред "New York Times ", Гуинет Полтроу споделя по какъв начин по време на фотосите на кино лентата “Ема “, който я трансформира в международна звезда, продуцентът отправил неприлични оферти към нея. Той изискал тя да се качи в стаята му за душ и масаж.

Гуинет Полтроу споделя случката с тогавашния си другар, артиста Брад Пит.
 Гуинет Полтроу е била ужасена от Харви Уайнстийн Гуинет Полтроу е била ужасена от Харви Уайнстийн
Той приказвал с продуцента Харви Уайнстийн, който по-късно предизвестил младата актриса да си мълчи. Гуинет считала, че ще бъде уволнена и ще загуби ролята.

Другата актриса, споделила за неприятни прекарвания с холивудския продуцент, е Анджелина Джоли .

През 1990 година, по времето на фотосите на „ Любовни завършения “, тя получила предложение да се качи в стаята на Харви. Тя отказала.

Жените в Холивуд недоволстват от възнаграждение и полов тормоз

По време на церемонията за разпределяне на премиите "Оскар " през 2013 година откакто комика Сет Макфарлън афишира номинираните за основна женска роля, споделя: „ Честито на тези пет дами, към този момент не би трябвало да се преструват, че Харви Уайнстийн ги притегля “.

Скандалът и възприятието за комизъм на "Оскар "-ите

След като Гуинет отхвърля да се качи в стаята на Харви, той стартира да се държи извънредно с нея по време на фотосите на „ Ема “. Крясъци, обиди и брутално държание стават всекидневието на актрисата. По нейни думи, тя някак съумява да стъпи на крайници и да се оправи със обстановката. След триумфа на кино лентата тя става първата дама на “Mirmax “.

Гуинет печели "Оскар " за ролята си на Виола във „ Влюбения Шекспир “. И от нея се очаквало да си мълчи за това, което й се е случило.

Полтроу счита, че е пристигнал момента, в който дамите в Холивуд би трябвало да насочат ясно обръщение, че това отношение към тях завършва.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР