Две нови изрисувани табла, собственост на ЧЕЗ Разпределение, красят отскоро

...
Две нови изрисувани табла, собственост на ЧЕЗ Разпределение, красят отскоро
Коментари Харесай

Още две изрисувани електрически табла на ЧЕЗ красят центъра на София

Две нови изрисувани табла, благосъстоятелност на ЧЕЗ Разпределение, красят неотдавна центъра на столицата. Рисунките по таблата са дело на художничката Анелия Александрова-Ая. Живописните композиции „ Приятели “ и „ Полет “ са по плана „ Пътепис на анималистичното изкуство “, който се осъществя с финансовата поддръжка на стратегия „ Творчески начинания “ на Национален фонд „ Култура “, в партньорство с „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД и Столичен инспекторат.
Изрисуването на таблата е част от акцията на ЧЕЗ „ Цветни улици, която започва през 2012 година Досега са изрисувани стотици улични електроразпределителни табла в разнообразни градове на Западна България – София, Благоевград, Враца, Монтана, Видин, Перник. Множество надарени художници се включиха в самодейността, трансформирайки градските алеи в художествени галерии.
 Рязко нараства отдалеченото обслужване на клиенти на ЧЕЗ Рязко нараства отдалеченото обслужване на клиенти на ЧЕЗ
Двойно набъбнаха декларираните по имейл услуги от клиенти на ЧЕЗ, до момента в който визитите в комерсиалните центрове нищожно понижиха през 2020...

Целта на плана е да придаде по-артистичен, изящен и комфортен тип на градската среда, като в това време спомага за възпитаването на отговорно отношение към детайлите ѝ и насърчи хората да пазят и в допълнение да развиват градското пространство.
„ В условия на пандемия и епидемиологични ограничения планът развива концепцията за изложба навън. Той дава опция на хората всекидневно да се допират до изкуството. Анималистичното улично изкуство показва едно пътешестване из животинския свят в неговото разнообразие и символика “, споделя Ая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР