Две момичета, първи братовчедки, от старозагорската професионална гимназия по електротехника

...
Две момичета, първи братовчедки, от старозагорската професионална гимназия по електротехника
Коментари Харесай

Зловещ инцидент в клас с две момичета от Стара Загора смрази съучениците им

Две девойки, първи братовчедки, от старозагорската професионална гимназия по електротехника са колабирали в час и по неотложност се е наложило да бъдат откарани с кола за спешна помощ до незабавното приемно поделение на УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович “, написа "Монитор ".

Сигналът до телефон 112 е бил подаден от учител на учебното заведение към 10,10 часа на 16 февруари, посочи шефът Даниела Попова. По думите й случаят е зародил в час по процедура. Момичетата са единадесетокласнички и до момента не са имали проблеми с дисциплината и здравето.

Тя отхвърли първичната неофициална информация за корист с дрога.

Присъствието на полицейски автомобил до двора на гимназията тя изясни с обикновен сигнал от ЦСМП до Министерство на вътрешните работи. По нейна информацията девойките са оставени в незабавното поделение за наблюдаване, известени били родителите им.

От ОД на Министерство на вътрешните работи изрично отхвърлиха информация за случая под предлог, че нямало нищо престъпно, в прокуратурата до към 13,00 часа нямаха подаден сигнал. От РУО-Стара Загора отхвърлиха информация до момента в който не получели формален писмен отчет от шефа на ПГЕТ „ Г. С. Раковски “ и надлежно да уведомят МОН./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР