Две момичета, първи братовчедки, от старозагорската професионална гимназия по електротехника

...
Две момичета, първи братовчедки, от старозагорската професионална гимназия по електротехника
Коментари Харесай

Ученички колабираха в час, наложило се е да ги закарат в спешното

Две девойки, първи братовчедки, от старозагорската професионална гимназия по електротехника са колабирали в час и по неотложност се е наложило да бъдат откарани с кола за спешна помощ до незабавното приемно поделение на УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович “. Сигналът до телефон 112 е бил подаден от учител на учебното заведение към 10:10 часа, посочи директорът  Даниела Попова, съобщи " Монитор ". По думите й случаят е зародил в час по процедура.

Момичетата са единадесетокласнички и до в този момент не са имали проблеми с дисциплината и здравето. Тя отхвърли първичната неофициална информация за корист с дрога. Присъствието на полицейски автомобил до двора на гимназията тя изясни с обикновен сигнал от ЦСМП до Министерство на вътрешните работи. По нейна информацията девойките са оставени в незабавното поделение за наблюдаване, известени били родителите им.

От ОДМВР изрично отхвърлиха информация за случая под предлог, че нямало нищо престъпно. В прокуратурата до към 13:00 часа не са имали подаден сигнал. От РУО-Стара Загора отхвърлиха информация до момента в който не получат формален писмен отчет от шефа на ПГЕТ " Г. С. Раковски “ и надлежно да уведомят МОН.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР