Две момчета на 9 и 11 години от село Галатин,

...
Две момчета на 9 и 11 години от село Галатин,
Коментари Харесай

Малки деца откраднаха кола в Криводол и катастрофираха

Две момчета на 9 и 11 години от село Галатин, община Криводол, област Враца, са откраднали автомобил от град Криводол и са аварирали с него в село Липен, община Монтана, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.Сигнала за откраднатия „ Фолксфаген голф “ бил подаден към 9:30 часа от 74-годишния му притежател от Криводол, а произшествието е станало малко по-късно. Причина за злополуката е превишена скорост от страна на 11-годишното момче. Малолетният водач изгубил ръководството на автомобила, изпуснал ляв завой и колата се блъснала в ограда на жилищен парцел. Той и другото дете, пътувало в този миг на първата седалка, били откарани незабавно в болница в Монтана, където били прегледани и освободени за домашно лекуване без заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 346 от Наказателен кодекс. Лекият автомобил е върнат на притежателя му.

От полицейската дирекция в Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че в последните години има обособени случаи на осъществени закононарушения от деца сред 9 и 12 години. През предходната и тази година деца и младежи под 18 години бяха открити да крадат пътни знаци от пътища в района, да карат коли без брошура, да крадат телефони, а имаше и случай, в които възпитаници откриха портмонета с пари и документи и други скъпи движимости и ги предадоха в полицията, след което нещата бяха върнати на притежателите им.  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg