Две легенди на Премиър лийг - Иън Райт и Патрик

...
Две легенди на Премиър лийг - Иън Райт и Патрик
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Футболни легенди се подиграха с Кристиано Роналдо

Две митове на Премиър лийг - Иън Райт и Патрик Виера, не се изрекоха изключително ласкаво в студиото по време на своя разбор на срещата Белгия - Португалия във връзка уменията на Кристиано Роналдо да извършва директни свободни удари.

“Мореплавателите” изгубиха осминафиналния конфликт против “червените дяволи”, а едно от най-опасните положения за отбора на Фернандо Сантош пристигна точно при осъществяване два фала, първият, от които бе избавен от Тибо Куртоа, а вторият се отрази в тялото на защитник. Въпреки това Роналдо означи 5 попадения на Евро 2020.

“Колко от тези удари се трансфораха с голове? Един от 50? Това е мит - оо, Роналдо ще стреля, всички следят, само че нищо не се случва,” съобщи някогашният нападател на Арсенал. Той бе подсилен и от легендата на “артилеристите” Патрик Виера, който също се изрече в сходен подтекст.

“Очакваш от Куртоа да направи сходно избавяне. Ако допусне гол, то той би бил отчаян от себе си. Той имаше задоволително време да види топката, а и това е Роналдо - той не вкарва доста постоянно от директни свободни удари,” съобщи Виера.

Белгия ще се изправи против Италия на четвъртфиналите на Евро 2020.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР