Две жени са възстановили стойността на , предназначени за заведение

...
Две жени са възстановили стойността на , предназначени за заведение
Коментари Харесай

Жените, откраднали торби с доставка за заведение в Бургас, са възстановили стойността им

Две дами са възстановили цената на, предопределени за заведение в центъра на Бургас . Това заяви притежателят му за Искра.бг .

Припомняме, че на 15 юли до редакцията ни бяха изпратени фрагменти от видеокамера . На тях се виждаше по какъв начин минути след 08:00 часа същия ден жена взима торбите и по-късно отива при група нейни познати. Разменят си къси мнения, а по-късно всички се събират на отсрещния тротоар, разпределят наличието и си потеглят изцяло умерено.

След публикуването на публикацията заведението е било посетено от две дами , работещи в почистваща компания. Те са се извинили за стореното и са обяснили, че са помислили торбите с плодовете и зеленчуците за изхвърлени. Жените са възстановили цената им .

„ Когато се случи някаква неправда – не би трябвало да се мълчи. Когато се направи нещо положително – то би трябвало да се споделя “ , безапелационен е пострадалият.

Той отговори и на рецензиите на читателите какво са правили торбите там: „ Стоката се доставя по този метод, като се оставя пред вратата на входа на кухнята на заведението. Така работим от близо година и всички в региона го знаят. За първи път се сблъскахме с сходен проблем. “

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР