Две жени казват, че са били травматизирани, след като са

...
Две жени казват, че са били травматизирани, след като са
Коментари Харесай

Самолетът на Air New Zealand се обърна и жените бяха принудени да слязат, „защото са твърде големи“

Две дами споделят, че са били травматизирани, откакто са били извадени от полет тъкмо преди да излети заради техните размер, настояват те.

Ейнджъл Хардинг споделя, че тя и нейна другарка са били свалени от полет на Air New Zealand, който е бил извърнат и върнат назад на терминала, до момента в който се движи към пистата. Уморената пътничка се оплака от отношението на стюардеса, откакто се качи на борда на полета от Нейпиер до Окланд предишния петък.

Ангел изясни, че е гледала през прозореца, до момента в който самолетът се търкаля, когато е почувствала неочаквана болежка в ръката й. Тя се обърна и видя по какъв начин стюардесата бута подлакътника надолу, който се заби в крайника й, сподели тя пред 1 News.

Членът на екипажа мощно й сподели, че самолетът не може да излети, до момента в който всички подлакътници не бъдат свалени, по метод, който Ангел твърди, че е „ много нападателен “. След като приятелят на Ангел предложил стюардесата да седне, до момента в който самолетът се движи, членът на екипажа съгласно известията споделил: „ Мога да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР