Две жени бяха търсени в Благоевградска област, след като изчезнаха

...
Две жени бяха търсени в Благоевградска област, след като изчезнаха
Коментари Харесай

Търсят две жени в Благовградско, едната е открита

Две дами бяха търсени в Благоевградска област, откакто изчезнаха безследно, предизвиквайки паника у околните си. Единият случай има щастлива развръзка, така като една от дамите е била открита . За страдание, другото семейство продължава да търси своята изчезнала близка , оповестява Нова телевизия.

Семейството на Николина, която изчезна от разложкото село Годлево , както и доста доброволци в района вземат участие в нейното търсене, в това число и с потреблението на дронове, като са обходени огромни територии.

" Направихме огледи на водоеми в региона и към него. Организирахме доброволци с пистови мотори, които обикалят труднодостъпните места. Извършват се обходи и с високопроходими бъгита ", показа Мария Рабаджиева, секретар на кметството в Годлево.

Това не е първи път, в който Николина излиза сама за разходка. Въпреки това, тя в никакъв случай преди не се е отдалечавала. В последно време дамата имала здравословни проблеми, само че не е имало забележима смяна в нейното държание преди изгубването.

Ако някой забележи Николина или има каква да е информация за нея, околните й молят се да алармира на телефон 112 или в Община Разлог или кметството в Годлево.
 Столичната полиция търси 57-годишна жена
Столичната полиция търси 57-годишна жена

Силвия Василева страда от психологично заболяване и е в неопределеност от 22 юни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР