Две имена се спрягат като вероятни кандидати за поста на

...
Две имена се спрягат като вероятни кандидати за поста на
Коментари Харесай

БТВ: Две имена се срягат за наследник на Бисер Петков като социален министър

Две имена се спрягат като евентуални претенденти за поста на обществен министър след оставката на Бисер Петков, оповестява bTV.

``
реклама

Спекулациите са за заместник-министрите Зорница Русинова - на труда и обществената политика и на Деница Сачева от Министерството на образованието, само че към този момент тематиката не е обсъждана публично.

По информация на Валери Симеонов във вторник ще се събере съвет на ръководещата коалиция, поискана от Патриотите. 

Оставката  е изненада и за синдикатите, и за работодателите. А аргументите мистерия. Работата на Бисер Петков оцениха по този начин.

„ Можеха да се създадат много неща, само че той беше спънат, може би от разговора с нас и синдикатите ”, споделя зам.-председателят на БСК Димитър Бранков.

„ Бисер Петков имаше доста душмани в държавното управление и в министерството измежду неговите чиновници. Той е правил положителни неща, само че нямаше способността да го продава, тъй като няма тази психика, счита ръководителят на КТ „ Подкрепа ” Димитър Манолов.

Новият обществен министър наследява нерешени проблеми с болничните, втория пенсионен дирек, проблемите на хората с увреждания и ниските заплати на обществените служащи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР