Две години условно с 4 годишен изпитателен срок - на

...
Две години условно с 4 годишен изпитателен срок - на
Коментари Харесай

Условна присъда за шофьора, опитал да подкупи полицаи със златна плочка

Две години условно с 4 годишен изпитателен период - на толкоз беше наказан водачът, който опита да подкупи служители на реда със златна плочка, която по думите му е била подарен му амулет.

Освен това 59-годишният Иван Иванов няма право да ръководи автомобил в идващите 3 години и би трябвало да заплати 2000 лева санкция. Решението е на Районния съд в Пловдив.

Делото се организира по съкратена процедура, откакто Иванов призна виновността си, че е карал пийнал на 7 октомври 2020 година Тогава той е спрян за инспекция от пътни служители на реда. Опитал да се измъкне като им предложил златна плочка на " Св. Николай Чудотворец " с тегло 0.5 грама, която съхранявал в защитна капсула.

Строителният механик имал и документ за достоверност на златната плочка, която по думите му била амулет, подарен от фамилията му. Цената, на която е купена плочката с лика на светеца, е била тъкмо 99.90 лева, заяви бТВ.

Пред съда пийналият водач съжали за случая и уточни, че не е изпил бутилка водка. " Представяте ли си да изпием двамата по бутилка водка! Няма да можем да вървим ", сподели юристът му Васил Марков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР