Две години след ужаса, който преживя в Париж, Ким Кардашиян

...
Две години след ужаса, който преживя в Париж, Ким Кардашиян
Коментари Харесай

Ким и Кание се завърнаха в Париж

Две години след ужаса, който претърпя в Париж, Ким Кардашиян се завърна във френската столица за ревюто на Louis Vuitton.

С нея бе и брачният партньор ѝ Кание Уест и нищо чудно, че двойката провокира възторг с появяването си.

От няколко месеца Кание се беше скрил от медиите поради изтощеност и психологични проблеми. Той даже пропусна бала Met и остави брачната половинка си да дефилира сама по аления килим на стилното събитие на годината. Той пропусна и церемонията, на която Кардашиян бе оповестена за фешън инфлуенсър на 2018-а, по тази причина се наложи да я придружи сестра ѝ Кортни.

В Париж обаче ги изпрати огромното другарство на Кание с Върджил Абло, новият изобретателен шеф на мъжката линия на Louis Vuitton. Върджил е първият афроамериканец на сходна позиция в стилния бранд. Освен това, е дълготраен непосредствен другар на Кание и двамата са работили неведнъж дружно.

Гост на стилното шоу качи в Инстаграм клип, на който се вижда по какъв начин Върджил и Кание се прегръщат след закриването на дефилето, а Кание се разплаква от неспокойствие.

Преди съвсем две години, Ким стана жертва на въоръжен обир по време на седмицата на модата в Париж.

Тя бе нападната в хотелската си стая, а нападателите отмъкнаха бижута за 10 милиона $, в това число пръстен за 4 милиона. По това време Кание имаше концерт в Ню Йорк. Веднага след случая, Ким отлетя от Париж и се върна при брачна половинка си в Щатите. Огромният стрес от нападението бе причина оттогава Ким да не беше стъпвала във френската столица.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР