Две германски неправителствени организации (НПО)отправиха апел за прием на група

...
Две германски неправителствени организации (НПО)отправиха апел за прием на група
Коментари Харесай

Германски НПО апелират за спасяване на два кораба с мигранти преди морските бури

Две немски неправителствени организации (НПО)отправиха зов за банкет на група от 49 избавени мигранти преди настъпването на морските стихии, които по прогноза би трябвало да се разразят довечера.

 © Българска телеграфна агенция
" При неподходящата прогноза за тази нощ от основна значимост е да се откри решение до края на 2018 година, с цел да се избегнат здравните опасности за избавените ", се споделя в взаимно изказване за медиите на организациите " Сий Уоч " и " Сий ай ".

Корабът " Сий уоч 3 " избави 32 души, бедстващи в морето на 22 декември и в събота, а корабът " Професор Албрехт Пенк " на " Сий ай " избави още 17 души в Централното Средиземноморие. Двете Неправителствени организации желаят да смъкват мигрантите в Малта за те да бъдат преразпределени сред страните членки на Европейски Съюз.

Филип Хан, началник на интервенцията на " Сий уоч 3 ", разкритикува обстоятелството, че нито една европейска страна не поема отговорност за сигурността на мигрантите.

Няколко страни от Южна Европа затвориха пристанищата си на фона на сгъстяване на политиката във връзка с избавителните интервенции на Неправителствени организации.

Държавите членки на Европейски Съюз са в спор между тях по въпроса за миграцията. Между тях има различия за това кой би трябвало да поеме отговорността за избавените в морето мигранти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР