Две деветокласнички са били изнудвани с публикуване на техни неприлични

...
Две деветокласнички са били изнудвани с публикуване на техни неприлични
Коментари Харесай

Изнудвали деветокласнички от Пловдив с неприлични снимки

Две деветокласнички са били изнудвани с издание на техни неприлични фотоси в интернет. За това осведомиха на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните в Пловдив през 2018 година.

Заради издевателството двете деветокласничките престанали да вървят на учебно заведение и бил пред изключване. Децата се оплакали на своите родители. След като не съумели да намерят излаз от този проблем бащите и майките на децата потърсили помощ от Местната комисия за битка против противообществените прояви. Авторите на издевателството били разкрити от полицията по отношение на тях са взети ограничения.

" При такива случаи родителите не знаят какво да подхващат. За това през тази година считаме да проведем образование по какъв начин да реагират с децата си при такива случаи ", съобщи основният правист на община Пловдив Илиан Иванов. Той добави, че през тази година локалната администрация ще работи интензивно върху предварителната защита на противообществените прояви.

По данни на Комисията понижават противообществените прояви, осъществени от малолетни и малолетни на територията на община Пловдив. През 2018 година закононарушенията са били 102, до момента в който година по-рано са регистрирани 119. Авторите са намалели с 20 през 2018 година. Две блудства и едно обезчестяване са осъществени през предходната година, до момента в който обичайно най-вече са кражбите- 74.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР