Две денонощия в ареста ще прекара необразован мъж от село

...
Две денонощия в ареста ще прекара необразован мъж от село
Коментари Харесай

Пиян се закани на село Труд и полицията

Две денонощия в ареста ще прекара некултурен мъж от село Труд за осъществена от него непристойна демонстрация на обществено място. Мъжът вдигнал накрак цялото село поради жена, заканил се и напсувал събралата се навалица, а след това заплашил пристигналите служители на реда с уволняване.

Екшънът се разиграл предходната сряда към 22.30 часа. Тогава нарушителят бил на запой в дома на негови близки. След като завършили с пиенето, той нахълтал в двора на къщата на своя позната и почнал да крещи. Жената му споделила да си отива, само че той почнал да бута и чупи бутилки от безалкохолно и бира, строшил и външната чешма. Тогава дамата още веднъж помолила нарушителя да си отива, само че той почнал да я наскърбява и псува с думите: „ Излез, майка ти да е**, к***а долна``.

Заради виковете пред двора на къщата се събрали хора от селото. Те създали забележка на пияния мъж да престане, само че вместо това той ставал все по-агресивен - налитал и на тях:,,Какви сте вие бе п***ли, в този момент и вас ще оправя``, крещял с цяло гърло той.

През това време на двора към този момент била излязла жертвата на нападките и майка. Агресорът замахвал с ръка, с цел да удари пострадалата, само че бил прекомерно пийнал и не успявал да я нацели. Продължил със заканите.

Наложило се майката да се обади за помощ в полицията, защото нарушителят почнал да я дърпал за косата и също я обиждал и псувал с думите:,,Майка ти да е** и на теб, ти доста да не знаеш``.

Към мястото незабавно били изпратени униформени от локалното районно, които разпоредили на пияния мъж да престане с агресивното си държане. Това единствено го разпалило още повече - почнал и тях да наскърбява с думите:,,боклуци, пед***сти, ще ви уволня, майка ви ще е** и на вас, в този момент ще ви оправя. Аз имам огромен шеф в полицията, ще видите кой съм аз, ще ми вършиме свирки, вашта мама да е**``.

Наложило се служителите на реда да слагат на нарушителя белезници, с цел да преустановят абсурда. Инцидентът траял към 20-30 мин. От държанието на нарушителя всички останали безусловно възмутени.

Той бил изправен пред съда за действието си. На трезва глава той признал всичко пред магистратите и декларирал, че съжалява. Поради тази причина те му наложили само административно наказване " задържане в отделение на МВР`` за период от 2 денонощия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР